nafas_rad__ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 470 عنوان خانما کهیر خطرناکه؟؟ 94 بازدید | 8 پست تقریبا ۲۴ ساعته دچارش شدم دلیلشم نمیدونم لازمه برم دکتر خیلی افتضاحه 😣 اگه نظرم با نظرت همخونی نداره ریپ نزن برخوردم بستگی به ادبت داره🌹🙂 1399/06/18 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_paeezan_ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 8734 خطرناک نیست اما اگه سیستم تنفسیتو دچار مشکل کنه خطرناکه برید دکتر تادلیلشو بدونید آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 بروخطرناک هیچ وحشتناک خارش چه جوری تحمل میکنی برویه آمپول بزن راحت شومنم حساسیتم دارم هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
nafas_rad__ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 470 بروخطرناک هیچ وحشتناک خارش چه جوری تحمل میکنی برویه آمپول بزن راحت شومنم حساسیتم دارم اصلا نتونستم بخوابم بدجوری اذیت میکنه ولی دکترم بخاطر کرونا یکم میترسم اگه نظرم با نظرت همخونی نداره ریپ نزن برخوردم بستگی به ادبت داره🌹🙂
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 اصلا نتونستم بخوابم بدجوری اذیت میکنه ولی دکترم بخاطر کرونا یکم میترسم نترس برودرمانگاه همه بدنت رومیگیره من که چشم وزبونم میشه حتی ماسک دستکش بپوس حتما برو هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
nafas_rad__ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 470 نترس برودرمانگاه همه بدنت رومیگیره من که چشم وزبونم میشه حتی ماسک دستکش بپوس حتما برو باش مرسی اگه نظرم با نظرت همخونی نداره ریپ نزن برخوردم بستگی به ادبت داره🌹🙂
پاییزه۶۶ عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 3527 هیدروکسی زین یا سیتریزین یالورتادین یا نئوتادین بخور .پماد مگاکورت یا تاکریل بزن عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
nafas_rad__ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 470 هیدروکسی زین یا سیتریزین یالورتادین یا نئوتادین بخور .پماد مگاکورت یا تاکریل بزن خیلی ممنون اگه نظرم با نظرت همخونی نداره ریپ نزن برخوردم بستگی به ادبت داره🌹🙂
پاییزه۶۶ عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 3527 خیلی ممنون خواهش میکنم عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱