2777
2789
عنوان

گهواره و صندلی غذا

57 بازدید | 4 پست

مامانا من تخت نوزاد نوجوان میخوام بگیرم.بنطرتوت گهواره هم لازمه؟واینکه صندلی غذا چی،لازمه بدرد بخوره یا بجاش میزو صندلی فانتزی بگیرم براش نظرتونو بگین ممنون میشم

ببین صندلی عدا خیییلی واجبه اونایی که دارن میدونن اگه میخوای فرشات کثیف نشه و بچت خوب عدا بخوره حتمااااا بگیر 

گهواره هم مال کنار مادر واجبه که بگیری عادت میکنه به جدا خوابین که ۶ ماهگی منتقلش کنی اتاق خودش راحت عادت داره میخوابه 

هر دوش واجبهو عالییببب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین صندلی عدا خیییلی واجبه اونایی که دارن میدونن اگه میخوای فرشات کثیف نشه و بچت خوب عدا بخوره حتما ...

من میخام تختش تواتاق خودش باشه و گهواره ازین تاشوها چون خانواده خودم و همسرم شهردیگه هستن هم بشه اونجا بردش هم تو اشپزخونه و کنار دست خود آدم

شما چه مارکی پیشنهاد میکنین؟

من میخام تختش تواتاق خودش باشه و گهواره ازین تاشوها چون خانواده خودم و همسرم شهردیگه هستن هم بشه اون ...

صندلی غدا من گود بیبی خریدم 

خیلی عالیه و قیمتشم مناسب تره 

گهواره هم من زیاد هزینه نکردم تیرانی خریدم چون ۶ ماه بیستر توش نبود