2777
2789

دیگه بریدم 

از صبح تا غروب سرکار از سرکار میاد صاف می‌ره خونه مامانش الان ساعت هشت شب اومد شام کوفت کرده‌ میگه به داداشم قول دادم ببرمش بیرون با ماشین بهش گفتم تو از صبح تا غروب نیستی غروب هم میایی در اختیار اونایی شب دیگه پیش من و دخترت بمون گفت نه بهش قول دادم مغزم داره سوت می‌کشه باره اولش نیست همیشه همین بساط هست چکار کنم خسته شدم شما یه راهی پیش پام بذارید ننه اش سره پیری پس انداخته پسره شش ساله 

شماهم باهاش برید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نزار ننها بره اگرم تنها رفت شماهم برو با دخترت هرجا رفت برو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چقد بده اینجوری واقعا حق داری ولی با مشاور صحبت کنید شاید اون بتونه به شوهرت بفهمونه اینو 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

جنگ اول به از صلح آخر است 

واقعیت یا باید بشینی چندین بار حسابی منطقی صحبت کنی چه با خودش چه مادرش واگه نشد گزینه بعدی سخت گرفتن دیگه 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

حالم از دیدنشون بهم میخوره

بآید بری ا دست از سر شوهرت بردارن و همسرت عادت کن به حضور شما و دخترش