من سه تا خواهر دارم .. و ته تغاری ام .. شوهرم وضع مالیش خوبه خداروشکر .. خواهرامم زندگی معمولی دارن .. من از همه کوچیک ترم .. خواهر زادم با من 5سال تفاوت سن داره .. یه مدت متوجه شدم از خونم یه چیزایی کم میشه مثلا لوازم ارایشم از کمد و از تو کیف ارایشم دونه دونه کم میشن .. امروز خونه خواهرم بودم دیدم یه جعبه جلو کمد ارایششه... درشو باز کردم لوازم آرایشی خودم بود که گم شده بود .. و گفت که اینا برا خواهر زاده منه ... منم به مامانش نگفتم .. گفتم دلش میشکنه .. حالا چیکار کنم ... خیلی ناراحتم .. من همیشه بی دلیل براش کادو میگرفتم چرا دزدی کرد
که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟