2777
2789
عنوان

دزد خونگی

247 بازدید | 25 پست

من سه تا خواهر دارم .. و ته تغاری ام .. شوهرم وضع مالیش خوبه خداروشکر .. خواهرامم زندگی معمولی دارن .. من از همه کوچیک ترم .. خواهر زادم با من 5سال تفاوت سن داره .. یه مدت متوجه شدم از خونم یه چیزایی کم میشه مثلا لوازم ارایشم از کمد و از تو کیف ارایشم دونه دونه کم میشن .. امروز خونه خواهرم بودم دیدم یه جعبه جلو کمد ارایششه... درشو باز کردم لوازم آرایشی خودم بود که گم شده بود .. و گفت که اینا برا خواهر زاده منه ... منم به مامانش نگفتم .. گفتم دلش میشکنه .. حالا چیکار کنم ... خیلی ناراحتم .. من همیشه بی دلیل براش کادو میگرفتم چرا دزدی کرد 

که داند به جز ذات پروردگار   که فردا چه بازی کند روزگار

مطمئنی که اون لوازم ارایشا مال شما بود؟؟؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر با اجازه ازت 🙏

دوستان لطفا توو این تاپیک شرکت کنید 🍬

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5012157/نذر-صلوات-هدیه-به-حضرت-امیر-المومنین-علی-ع

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

مستقیم بهش نگو

ب‌عنوان درد و‌دل بگو ک فکر‌کنم ی دزد پیدا شده ببین واکنشش چیه🤔از رو رفت ک هیچی

اگه ع رو نرفت مستقییم بگو میدونی کار‌اونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم با کلمه دلش میشنکنه یه عمر ادن بچرو خراب میکنی، تو خواهرشی ازتو خجالت نمیکشه فردا 2نفر غریبه بهش بگن ابروش بره خوبه! شاید الان بتونه جلوگیری کنه، پیش مشاور ببرتش ولی بمونه بدتر شه چی؟ 

چون شبیهِ که دلیل نمیشه یعنی اون نمیدونست میری خونشون احتمال داره ببینی وتابلوبشه

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

هروقت مطمئن شدی حتما حتما بهش بفهمون

بدون اینکه مستقیم بگی حالیش کن

چون تا وقتی فکر کنه کسی متوجه نمیشه به کارش ادامه میده  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
دیگ ادم لوازم خودشو میشناسع گیج ک نیس

میگم ینی سوتفاهم نشه براش 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟