2777
2789
عنوان

جواب آز پاپ اسمیرمو گرفتم اما ....

457 بازدید | 20 پست
الان جوابشو گرفتم اما ازش سر درنمیارم specimen adequacy ----------------------------- satisfactory for evaluation. general categorization .(optinal) ----------------------------------- benign cellular change in moderate inflammatory background . epithelial cell abnormalities: ----------------------------------- negative for atypia. معنیشم تو اینترنت لغت به لغت اینه: نمونه کفایت ----------------------------- برای ارزیابی رضایت بخش. طبقه بندی عمومی. (optinal) ----------------------------------- تغییرات سلولی خوش خیم در پس زمینه التهابی متوسط​​. اختلالات سلول های اپیتلیال: ----------------------------------- برای atypia منفی است. تورو خدا اگه کسی سر درمیاره بهم بگه اینا یعنی چی برای یک مرداد از ابن سینا تو تهران وقت دارم تا اون موقع دیوونه میشم
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم به خدا من موندم این خانوما قدیما چی کار میکردن هیچ کدوم ازین کارارو انجام نمیدادن از همه هم سالم بودن اما ما در کل همه بلایی داره سرمون میاد
آخه من اراکم دکترم تو تهرانه الان نمیتونم ببرم خودم برای یک مرداد تو مرکز ناباروری سینا وقت دکترمه هماون روز شوهرم وقت عمل واریکسوالشه باید تا یک مرداد صبر کنم