2777
2789
عنوان

کرونا ،تجربه کرونایی هآ

166 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خاهرم و خاهرشوهرم و دوتابچه هاش کرونا گرفتن،دکتر دارو داده و گفته استراحت کنن بکین غیرز ین برنامه غذاییشون چی باشه و چکارایی باید تو این مدت انجام بدم ابمیوه چی بخورن بهتره...الهی بگردم پسرش 2 سالشه تب کرده اگزما هم داشتع با وجود تب بیشتر خودشو میخارونه لطفا هرکی هر تجربه ای از کرونا داره برا تسریعش یا برنامه غذاییش بگه ممنون

اب سیب ادمو زنده میکنه اب هویجم خوبه 

دمنشو زنجبیل خوبه 

عسل بخوره معدش خراب نشه داروها قوین 

من میگم هیچ کارنکنی بخور جوش شیرین بگیری خوب میشی

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من چهاروزه حس بویایی ندارم.الان یک هفتس مریضم.اول تب و درد داشتم باشیاف دیکلوفناک برطرف شد.بع ...

عزیزم فکنم کروناس چون علامت کردنا حس بویایی نداشتنه خاهرم همینجوریه بنظرم برو دکتر

نگران نباشین

مادرم از نوع شدیدش گرفت و کلیه و ریه و معده تمامن درگیر شد و بیمارستان بستری شد و  خیلی سخت بود بیماریش

ولی خوب شده و فردا داریم میریم دیدنش

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜

ب تغذیه اشون برسن

سوپ و مایعات گرم

دمنوش اویشن

ابجوش و ابلیمو و عسل و زنجبیل مرتب بخورن

لبنیات رو کم کنن

هندونه و خربزه و انگور و مواد غذایی حساسیت زا نخورن

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜