2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر من روز موعد پریودم که یکشنبه باشه بتا دادم ۴۲ بود امروز صبح بعد از ۴۸ ساعت بازم تکرار کردم ۶۴ بود..

دکترم گفت باز شنبه تکرار کن بیار جوابو

دوفاستونم داد

خیلی میترسم که خارج رحمی باشه لوله هامو از دست بدم 

اخه بچه ندارم کلااا

یک سقطم تو هفته ۱۱ داشتم ۶ماه پیش..

توروخدا کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خارج رحمی هم باشه اگه زود بفهمی لوله از دست نمیدی نترس

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

عزیزم اینقدر استرس نداشته باش مثل من 

لقاحت دیر صورت گرفته 

من سه روز بعد از موعدم ۸۸بود 

دکتر گفت تکرار کن اما من تکرار نکردم و حدودا سه هفته بعدش رفتم سونو قلب 

اینقدر بد به دلت راه نده

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
نگران نشو توکل کن ب خدا بعدم از آزمایش نمیفمن که خارج رحمیه یا نه که باید سونو بدی چند هفتته

اره ولی کلییی میترسم لقاحم ۷ شهریور تشکیل شده احتمالاا.. 

نمیدونم دیگه تا امروز این عدد مناسبه یا نه

اخه زودش کی هست؟ دکتر باید بفهمه دیگه با ارامش میگه برو ۲ روز بعد بیا برو ۵ روز بعد بیاا

اون مال وقتیه بزرگ بشه دل درد میگیری بعد نمیدونی مال چیه آنقدر علاف میشی تا لوله هات پاره میشه هنوز تا اون مرحله مونده عزیزم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
عزیزم اینقدر استرس نداشته باش مثل من  لقاحت دیر صورت گرفته  من سه روز بعد از موعدم ۸۸بود ...

وااقعا؟ نینیتون سالم بود؟ چی بود جنسیتش؟

من امروز روز ۳ پریودم بود که۶۴ بود..

ساکم گفت زوده دیده نمیشه..

اخه تا این حد پاییین؟ امروزم ۱/۵ برابر شده نه ۲ برابر

اگه خارج رحمی باشه خدایی نکرده که بتا خیلی سریع بالا میره.نترس انشاالله که اوکیه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
وااقعا؟ نینیتون سالم بود؟ چی بود جنسیتش؟ من امروز روز ۳ پریودم بود که۶۴ بود.. ساکم گفت زوده دیده ن ...

هنوز توی شکممه دخملیه 😍😍😍اره عزیزم من اینقدر استرس داشتم و‌میترسیدم که خدا میدونه همش گریه میکردم 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍