2821
2789
من اینقدر روزهای محرم همه رو دعا کروم تهش دیگه میگفتم اگر دلت خواست به منم بده کم اوردم.الیته اگر نگ ...

دقیقا منم سقط داشتم نمیدونم حکمت خدا چیه ۶ ساله بخدا منم آدمم دل دارم 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدااااا خیلی سخته ۶ سال خدا خودش کمکت کنه 

ممنونم عزیزم

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من حدود دو ماه و نیمه که برای بار دوم تو ۲۰ هفته بچه ام نموند,هر دوبار هم سزارین شدم به فاصله یه سال,دیگه خسته شدم همه اطرافیان بچه دارن,منی که همه رو تشویق میکردم بچه دار شین خودم شدم بی بچه,اونم با چه وضعی,خدایا دادی و گرفتی ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم از دست دادن و,تو فکرم بذم رحم اجاره کنم,مغزم نمیکشه دوباره حامله شم,خدایا هیچ کی و ناامید نکن

عزیز دلم دلم آتیش شد خدا جواب این همه غصه تو بده الهی به زودی 

عزیز دلمی هممون همدردیم بخدا ادم مونده یکی با یه اشتباه حتی باردار میشه و یکی با حلالش نمیشه.راضی هستیم به رضای خدا.فقط تو غصه هات بدون ماهستیم و دعامیکنیم وبلخره میگیره و دونه دونمون نی نی دار میشیم .من که ماه پیش ۸ روز عقب انداختم فولی ۲۱ بی بی های مثبت و ...نگم برات که هر علامتی تو تن من بود و آز دادم منفی و یهو پری گفتن اینم شیمیاییه.سقطم هم که ۱۱ هفته بود بقیه رو هم که هیچی الانم که ۵ روز مونده به پری اگر ۲۸ روزه باشم بعد از سقط بدنم کلا هیچیش حساب کتاب نداره قبل مثل ساعت بودم😞از اطرافیان بیشعور که نگووو

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
اره بخدا من اگه سنمو بگم خندت میگیره ولی چیکار کنم با این سن دلم خونه 

نپرس چجوری و چطوری اینجا که کسی نمیشناسه.من و شوهرم ۱۸ سال اختلاف داریم من ۳۶ و اون ۵۴ اما خوب ارزو داریم دیگه.واریکوسل و کمی تحرک و ...داغونا خودمم میگن تخمک بی کیفیت.اینکه عمل بکن و ..نیست و فقط منتظر خدام همین چون هیچ راهی ندارم 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
جدی میگم انشاالله به حق بی بی دو عالم این ماه همونی بشه که ۶ سال تمام منتظری

انشالله ممنونم از دعای قشنگت سه روز از موعدم گذشته امروز بیبی زدم منفی شد نمیدونم امیدوار باشم یا ن

انشالله خدا دامن شما و همه منتظرارو سبز کنه