2821
2789
چطوری  اره

مثلا ت دوران‌پریودی زیر شکمتو با روغن سیاه دونه چرب کن یه روسری چیزی ببند 

رازیانه بخور

سیاه دونه با عسل بخورین

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند روز دیگه وقت پریودمه 😔 التماس دعا دارم هرکی پیش امام رضاست یه دعایی کنه واسه ما منتظرا

فقط بدون تنها نیستی 😭

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
فقط بدون تنها نیستی 😭

منم هستم😔😔😔

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

[QUOTE=154350120]چند روز دیگه وقت پریودمه 😔 التماس دعا دارم هرکی پیش امام رضاست یه دعایی کنه واسه ما منتظرا[/QUOنا امید نباش منم واسه بچه اولم ۴الی ۵ سال منتظر بودم بهش فکر نکنی میشه

منم هستم😔😔😔

من اینقدر روزهای محرم همه رو دعا کروم تهش دیگه میگفتم اگر دلت خواست به منم بده کم اوردم.الیته اگر نگه میداره نه اینکه دوباره سقط و ...چی بگم سنمون هم دیگه داره از باروری میگذره درد ادم یکی دوتا نیست که

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

عزیزم ان شاءالله به زودی مادر بشی 

منم تنبلی تخمدان داشتم و یه عالمه کیستای ریز ریز بهش میگن تخمدان پلی کیستیک 

ولی با مصرف عسل و سیاهدونه و قطره ویتاگنوس و قرص اگنوگل باردار شدم توضیحاتش تو تاپیک آخرم هست انجام بده ان شاءالله باردار میشی 

من اینقدر روزهای محرم همه رو دعا کروم تهش دیگه میگفتم اگر دلت خواست به منم بده کم اوردم.الیته اگر نگ ...

اره بخدا من اگه سنمو بگم خندت میگیره ولی چیکار کنم با این سن دلم خونه