2777
2789

میدونن که هر چی بیشتر دنبال این تاپیکها برید بیشتر دارید به کائنات دستور میدید که شوهرتون بره و بهتون خیانت کنه،مثلا اون خانمی که با اکانت فیک اینستا شوهرش و امتحان کرده بود یا فیلم منتشر شده از خیانت که اونقدر بازدید داشت،خداوند میل به جنس مخالف رو در انسان قرار داده،چرا به طرز خیلی تحریک کننده ای شوهرتون رو تحریک میکنید بعد انتظار دارید اون معصوم بمونه و پاش نلغزه،حضرت یوصف هم که وحی میشد بهش بخدا پناه برد از وسوسه،حالا شوهر من و شما که یه روز درمیون نماز میخونن و وقت نمیکنن با این گرونی ها به اون دنیا و عذاب قبر فکر کنن،چه انتظاری ازشون میره!دنبال یه خوشی هرچند کوتاه میرن،حالا شما برید بنده خدا رو وسوسه کنید و بگید حق نداره خیانت کنه،توروخدا دست از امتحان شوهرتون بردارید،درعوض قانون جذب و کار کنید و به چیزای خوب فکر کنید،ما خانمها اگه بهم وفادار باشیم و پاندیم به هیچ مردی،هیچ مردی خائن نمیشه

وای دقیقا خیلی مسخره شده اینجا همیشه خدا پربازدیدترین ها خیانت و اینطور چیزاس من نمی‌دونم اینا چه جذابیتی دارن

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحریک یچیزه

وفاداری یچیز دیگه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

يني هر كي تحريك شد بايد سريع با زنو بچه بره خيانت ؟ 

مگه حيوونن كه نفهمن 

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

خیلی از خانومای اینجا با خوندن این تاپیکا واقعا زندگیشونو خراب کردن

نمیدونم چی بگم دیگه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

باريكلا واقعاً 

منم از ديروز ك اون كليپو ديدم همش مث شكاكا شدم تا شوهرم ميرف سر گوشيش ميدوعيدم برم پيشش ببينم ب كي پيام ميده ك ميگف وا چته؟ چرا اينجوري ميكني و گوشيشو ميداد دستم و بلند ميشد ميرفت و چپ چپ نگام ميكرد

خدايا منو ببخش☹️😔😰

خـــــدايـا مــنو همـــسر عزيـــزتر از جـــانم رو در پــناه خودت نگــهدار😍❤️🍒🌸
امروز خوندم یه تایپیک که مادر زن به داماد نظر داشته 

اون روز اولش بود اومده بود میخاست پر بازدید شه

تاپیک اولش بود تو هیچ تاپیکی ام نظر نداده بود

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

واقعا فکر میکنید بعد از اینکه امتحان کردید و بقول خودتون مچش و گرفتید چی میشه؟یا وقیح تر میشه،یا خیلی سرسخت باشید زندگیتون ازهم میپاشه!بعدش چی؟؟؟فکر میکنید بعدی که با شما ازدواج کنه پسر پیغمبره و خطا نخواهد کرد؟چه تضمینی وجود داره؟!نکنید این اشتباه رو...بعضی وقتا انسان واسه اینکه بهتر زندگی کنه و آرامش داشته باشه باید از بعضی چیزا بیخبر باشه،بعضی وقتها نیازه آدم خودشو بزنه به نفهمیدن،تا زندگیش روال طبیعیش و طی کنه،چون هیچ کس نمیتونه مردی رو پیدا کنه که صددرصد آدم خوب و باوفایی باشه