سلام بچه ها دیروز با شوهرم بحث میکردم و من داااد میزدم ب نوعی کولی بازی در میاوردم شوهرم بهم گفت ارووم باش اروم همسایه ها میفهمن بعد من بدتر میکردم ک یهو یک سیلی بهم زد !منم هرچی دلم خواست بهش گفتم فحش و ناسزا غررر با گریه بهش میگفتم بعد اون همونجا ک زد اومد بغل م کرد گفت غلط کردم گ و ه خوردم به گریه افتاده بود هی ارومم میکرد دستمو بوس میکرد میگفت اشتباه کردم دست خودم نبود ..منم بهش محل ندادم تا شب شد گفتم ب پدرت میگم گفت بگو اخه تا حالا تو دعواهای بدمون ک 4 بار ایناا اتفاق افتاده هم من اونوزدم هم اون اما این دفعه سیلیش وحشتناک بود!گفتم ب پدرت میگم دفعه چهارممه گفت اگ فک میکنی من تنبیع میشم بگو بعد گفت من عذرخاهی کردم چکار کنم فکرشم نمیکردم دستم بیاد بالا خودش ازین قضیه خیلی ناراحت بود ..منم از دیروز بهش محل نمیدم ..حالا نمیدونم چکار کنم بگم ب پدرش یا نگم!اینم بگم خیلییی ارومه شوهرم اما وختی عصبیش میکنم بد عصبی میشه بهش گفتم برو پیش مشاور یا کتاب کنترل خشم بخون گفت باشه دنبالشم ترک کنم..
لطفا الکی جواب ندید اگه جای من بودین چکار میکردین ب پدرش میگفتید یا نه میترسم براش طبیعی شه این کار..نمدونم چکار کنم .