2777
2789

کیا از بچه بدشون میومده و بچه نمیخواستم و بعد باردار شدن یا الان بچه دارن.

حستون چیه؟

راستشو بگید.چون منم مثل شما هم و میخوام تازه اقدام کنم

خب عزیزم اگه بدت میاد چرا میخوای اقدام کنی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دوست نداری نیار عزیزم.بچه داری کلی عشق و دوست داشتن و محبت میخواد تا خیلی از سختیاشون اسون کنه واست.وقتی نمیخوای دوست نداری نیار خواهش میکنم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

اگه نمیخوای نیار

بذار یه چیزی رو بهت بگم، ببین ماهاییکه بچه آوردیم چون عزیزتراز همه کسمونه ازش خوشمون میاد و زندگیمونو وقفش کردیم،اما حالا شما که بچه دوس نداری،اگه تحت فشار کسی نیستی،متلک و حرفای دیگران آزارت نمیده و زندگیت روال مشخص داره،ابدا بچه نیار،عصای پیری کوری مال قبل بود،الان اگه بچه بیاری تا آخر عمرت دربندی

حس خاصی ندارم ...مسولیت زیادی ک سعی میکنیم خوب از پسش بربیام...دیگه یکی رو میخواستیم اوردیم دیگم نمیارم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

من بچه نمیخواستم دوست نداشتم اصلا ولی ناخواسته باردار شدم انقدر گریه میکردم وشوک بودم ،دخترم که به دنیا اومد تا 2سال انقدر درد ورنج کشیدم که از زندگی سیرشده بودم،افسردگی شدید گرفته بودم فقط دلم میخواست گریه کنم

الان 3سالشه عاشقشم بینهایت،خیلی دختر خوب وآرومیه خداروشکر

ولی بچه اون 2سال اولش خیلی سخته مخصوصا اگه بچه رو ناخواسته باردار بشی و دست تنها  وبی تجربه هم باشی