2777
2789

خیلی دلم میخواد مهاجرت کاری داشته باشم زبان آلمانی رو هم دارم یاد میگیرم اما چند تا سوال دارم و کسی رو ندارم ک جواب بده😥 یعنی میشه اینجا کسی باشه ک جواب بده؟ 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو کشور ایران زندگی میکنم اطلاعاتی خاستی درخدمتم    

ب فنا رفت همه نسل ها ی گذشته تو ایران ک ان شاء الله بشه نسل های بعدی رو نجات داد

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

من اتریش نیستم اما اطلاعات دارم. برای زبان آلمانی اگه تهران هستی میتونی بری بهش فرهنگی سفارت اتریش تو خیابون اپادانا. مهاجرت کاری هم زایدهایی متخصص باشی تو زمینه ای که نیاز دارن. باید خودت کارفرما پیدا کنی و اونا برات ویزای کاری جور کنن.

بله من دوسال اونجا بودم ولی خب هفت سال پیش شرایط مدام هر سال تغییر می‌کنه و الان مهاجرت امکان پذیر ن ...

از اینکه برگشتید پشیمون نیستید؟

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
ب فنا رفت همه نسل ها ی گذشته تو ایران ک ان شاء الله بشه نسل های بعدی رو نجات داد

واقعا هم ب فنا رفته دگ بعید میدونم حالاحاالاها درست شه فقط جوونی و عمره ماست ک تو این عن دونی داره حیف میشع

بله من دوسال اونجا بودم ولی خب هفت سال پیش شرایط مدام هر سال تغییر می‌کنه و الان مهاجرت امکان پذیر ن ...

برگشتی ایران؟ اگر بخوام برم حداقل ۳ سال طول میکشه برا کارای مقاله و مدرک و سابقه کار و زبان، الان دارم زبانش رو آموزش میبینم میخوام بیخود وقت نذارم اگر شرایطی ک میخوام نداشته باشه 

من اتریش نیستم اما اطلاعات دارم. برای زبان آلمانی اگه تهران هستی میتونی بری بهش فرهنگی سفارت اتریش ت ...

مرسی عزیز دل

زبان آلمانی رو دارم آموزش میبینم، فقط میخواستم برا ویزای کار بدونم من ارشد علوم آزمایشگاهی دارم یعنی از کادر درمانم میخواستم ببینم اونجا کار هست؟ و اینکه شوهر و بچه امم میتونم برم؟ و اینکه از اول ک اونجا میرم امکانات اولیه مثل خوابگاه و اینا بهمون میدن تا سرکار برم و شرایطمون ثبات پیدا کنه؟ 

واقعا هم ب فنا رفته دگ بعید میدونم حالاحاالاها درست شه فقط جوونی و عمره ماست ک تو این عن دونی داره ح ...

فقط دلم میخواد بچه امو نجات بدم خودمو و هفت جد و آبادم ک ب فنا رفتیم از ی جایی ب بعد این زنجیره دوییدن و نرسیدن قطع بشه

از اینکه برگشتید پشیمون نیستید؟

نه بابا 😂 شوهرم همیشه میگه کسی.ک تو سختی ایران و مملکتش نتونه چیزی بشه بغل دست رئیس جمهور آمریکام بذارنش چیزی نمیشه تا اینجا موفقیت کسب نکنی اونجا تره ام خرد نمیکنن برات 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
مرسی عزیز دل زبان آلمانی رو دارم آموزش میبینم، فقط میخواستم برا ویزای کار بدونم من ارشد علوم آزمایش ...

برای ویزای کاری وقتی شما ویزا بگیرید همسرتون و بچه ی زیر ۱۸ سال با شما میتونن بیان. اینجا چیزی به عنوان خوابگاه نیست که کسی به شما خوابگاه بده. خودتون باید دنبال خونه بگردیدو جا پیدا کنید. میتونید تو سایت های کاریابی شون دنبال کار بگردید و رزومه بفرستید. اما پروسه استخدام برای کسی که خارج از اتحادیه اروپا هست بسیار زمان بر و طولانی هست و حتما باید خیلی متخصص باشید. ضمنا ترجیح همیشه با سیتیزن های کشور هست. بهتره که اول دانشجویی وارد بشید و بعد دنبال کار بگردید.