2777
2789
اره خوب گرم كه ميكنه من خونم ٢٠٠متره با شوفاژ و پكيج كاملا گرم ميشه البته به نظرم بسيار زياذ به نوع ...

آره دقیقا به ایناهم ربط داره حالا ما دوجداره کردیم حالا نمی دونم دوجدارش واقعیه یا نه چون همش بین دوتا شیشه هاش بخار آب جمع میشه درزاشم دراومده فکر می کنم خوب درست نکرده

خدایا به امید تو
خوبه اما هر سال یه چند روزی خیلی سرد میشه حدود بهمن اونموقع جواب نمیده طرف ما آب خیلی املاح داره ای ...

یه چیزی هست به اسم رسوب گیر به پکیج وصل میشه بد نیست

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولي كلا بخاري و شوفاژ باهم بايد باشه يه وقت هايي بخاري مزه ميده جلوش با پتو بخوابي بيرون بارون بياد ...

آره ولی جامون گرفته میشه ولی فعلا مجبوریم نگه داریم

خدایا به امید تو
پکیجتون مدلش چیه

نميدونم توجه نكردم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
آره دقیقا به ایناهم ربط داره حالا ما دوجداره کردیم حالا نمی دونم دوجدارش واقعیه یا نه چون همش بین دو ...

اوه اون كه اب جمع ميشه بين دوتا شيشه ها گاز پر نكردن!

پدرم كارخونه توليد دري و پنجره دوجداره داره اطلاعاتم كامل اگه يه پنجره اينجوري ميشه خوب ممكنه تو نصبو حمل و نقل ضربه خورده باشه و گاز خالي شده باشه اما اگه همه اينجوريه شركت كلا گاز پر نكرده

پس بگم واسه ما هم وصل کنه 

بگو هر چند اونقدرم تاثیر نداره ولی باز بد نیست.

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙