2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه اسم مادرم لعیا،،لطفا بگو عزیزم

فرد قد بلندی هستی مؤمن و  ایمان قوی داری . در بچگیت به ازاری یا یه رنجی یا یه صدمه ای بهت رسیده. زود باوری و همیشه سفره دلتو پیش این و اون باز می کنی. به آدما زود اعتماد می‌کنی

حاضر جواب و زبون درازی . با نزدیکانت بخصوص اقوام زیاد صمیمی نیستی و زیاد تو جمعشون نمیری

یه مدت هست تو کارت گره افتاده تعداد فرزندان آیندت فرده 

یه نفر اظهار دوستی می کنه باهات ولی در واقع دشمنته مراقب باش اعتماد به هرکسی نکنی.

دعای ام صبیان و چهل کلید و هفت حصار بگیر چون خیلی در معرض بلاهایی و زود هر اتفاقی واست میفته.

ماه صفر ، روزهای یکشنبه و لباس سفید و قرمز برات خوش‌شانسی میاره. اگه زیادی تو کارت گره بیفته دعای باطل‌السحر بگیر نزد مردم زیاد عزیز نیستی 

تو رو خداا منوو بگو اسم خودم کوثر مامانم شهربانو حسین چرا پیام نمیده؟ من پیام بدم بهش یا نه؟

یه رفتارهایی داشتی که باعث رنجشش شده از دلش دربیار

فرد قد بلندی هستی مؤمن و ایمان قوی داری . در بچگیت به ازاری یا یه رنجی یا یه صدمه ای بهت رسیده. زود ...

نمیشه بگی کی ازدواج میکنم؟غیر از قد بلندی بقیه همه  درست بودند،،برات سوره حشر میخونم عزیزم ممنونم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

زهرا مادرم فاطمه

دمدمی مزاجی و آدم مودی هستی قد متوسط رو به بالایی داری 

خوش اخلاقی و همیشه بیشتر کارهاتو با عقل و منطق پیش می‌بری تا احساساتت. 

زود خام سخنان شیرین میشی . دستت نمک نداره به هرکی خوبی می‌کنی قدرتو نمیده اما تو با هیچکس دشمنی نداری و دل صاف و مهربونی داری. رزق و روزیت فراوانه . تو نماز خوندن و انجام کارهای عبادتی سستی و تنبلی می کنی. زود به آرزوهات میرسی هروی بخوای محاله حسرت بشه رو دلت . اهل قرض گرفتن و وام گرفتن و چیزای قسطی نیستی . یه نذری کردی براورده شده ولی نذرتو ندادی . تعداد فرزندان آیندت واسه تو هم فرد تو طالعت درومد. دعای جوشن کبیر و دعای جوشن صغیر با خودت داشته باش همیشه . روز های دوشنبه و پنجشنبه و ماه ذیقعده و رنگ سفید واست خوش شانسی میاره