2777
2789
عنوان

چقد به شوهرم بدبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست
خوب بهش بگو

میگه دیوونه شدی 😏

جواب خیلی چیزا میتونه به من چه باشع 🤙🏻 به بعضیام باس گفت نه به قیافت میاد نه مال این گوه خوریایی 🤙🏻حقیقت اینه که این ماییم که دیگران رو مغرور میکنیم چون  ارزشی رو بهشون دادیم ک نداشتن 👌🤙🏻😏 فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که ۱۰ شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای دنیاس 🌍🌎🌍و اون الان اونجاست 🍭با کسی که خر 🦓بودن رو انتخاب کرده. بحث نکن سوارش شووو 👍به بعضیام باس گفت حالا ما بلد نبودیم نگهت داریم خودتم بلد نبودی بمونی 👿      حالشو باید بفهمی پرسیدنو که همه بلدن 👊🏻     هیچکدومشون به هم ربط نداشت اره میدونم   💀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینهمه ساده و بدبین نباشید 😑😑😑

من خیلی خوش بینم عزیزم و بهش اعتماد دارم 

اما وقتی تو اون تاپیک خانمه گفت منم خیلی خیلی خیلی به شوهرم اعتماد داشتم اما خیانت کرد 

ته دلم خالی شد

جواب خیلی چیزا میتونه به من چه باشع 🤙🏻 به بعضیام باس گفت نه به قیافت میاد نه مال این گوه خوریایی 🤙🏻حقیقت اینه که این ماییم که دیگران رو مغرور میکنیم چون  ارزشی رو بهشون دادیم ک نداشتن 👌🤙🏻😏 فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که ۱۰ شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای دنیاس 🌍🌎🌍و اون الان اونجاست 🍭با کسی که خر 🦓بودن رو انتخاب کرده. بحث نکن سوارش شووو 👍به بعضیام باس گفت حالا ما بلد نبودیم نگهت داریم خودتم بلد نبودی بمونی 👿      حالشو باید بفهمی پرسیدنو که همه بلدن 👊🏻     هیچکدومشون به هم ربط نداشت اره میدونم   💀
میگه دیوونه شدی 😏

راس میگی ! دیوونگیه 😆🙊چ مرموزی !

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 
خوش بین بودن زیادی باعث شده الان حال و روز من انقدر خراب باشه

مگه چیشده عزیزم