2777
2789
عنوان

بیاید بهتون هک یاد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کد ارسالی بعد دو دقیقه منقضی میشه عزیزم😐اصلا امکان نداره این روش جواب بده

دیگه چقد خنگ باشه کد اومده تو صفحه ر  هم نبینه،اونم کسی که همه چت هارو پاک میکنه،این روش شدنیه،ولی زمانی که گوشی دست خودتون باشه و در کسری از ثانیه انجام بدید

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
پسره که کد نداد.از صفحه ش اسکرن داد عکس کد روش افتاد دیگه اینم زرنگ بود برداشت

خب هرچی پسره نفهمیده کد چرا الکی واسش اومده چرا باید کدو بده شاید هک کنن ادم ی پیام الکی میاد میترسه چ برسه ی کد بیاد و تو اسکرینم بدی و کد هم معلوم باشه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
همون تلگرام فقط نسخه وب  مخاطبت اینطوری نمیره برا طرف

آها👌🏿👌🏿اینستا چی؟؟بلدی چجوری هک میشه؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خب هرچی پسره نفهمیده کد چرا الکی واسش اومده چرا باید کدو بده شاید هک کنن ادم ی پیام الکی میاد میترسه ...

خب خنگ بود پسره😂خود اسی هم گفت خنگه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨