2777
2789
عنوان

بیاید بهتون هک یاد بدم

517 بازدید | 50 پست

تو یه تایپک خیلیا دنبال روش هک بودن

هک گوشی کار پیشرفته ای و از حوصله خارجه بخوام اینجا توضیح بدم از طرفی کال شما نیست

اما یه روش هک هست بهش میگن مهندسی اجتماعی

من خودم چندسال پیش با ابن روش به ذات کثیف دوست پسرم پی بردم و شوتش کردم بیرون نکبتو😂

بهش شک کرده بودم جوابمو خیلی دیر میداد سرد شده بود فهمیدم یه کاسه ای زیر نیم کاسه اس

حدود یه ماه مثل اسکلا بهش میگفتم چرا جواب پیامامو دیر میدی؟ اگه راس میگی با کسی چت نمیکنی از صفحه چتت عکس بفرس😂😂 اونم چتا کصافت کاریشو پاک میکرد میفرستاد

خلاصه بالاخره روط اجرای نقشه رسید

از طریق وب تلگرام شماره تلگرامشو زدم و براش کد رفت

حدود ۵دقه بعد (به خاطر طبیعی بودنش) دوباره شروع کردم به چوسی اومدن و بهش گفتم از صفحه چتت عکس بده ببینم با کسی چت نمیکنی

اون احمقم خیلی راحت عکس فرستاد! منتظر موندم دو دقه بعدش افلاین شد کد و زدمو وارد تلگرامش شدم! پیام تلگرامم پاک کردم که براش نره دیدم اووووه بیا ببین چه خبره!😂😂😂

اگه دوست پسرتون خنگ بود این روش برا تلگرام جواب میده میتونید امتحان کنید 

وا الان گرگن کی میان کد بدن 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با واتساپ نمیشه؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

وب تلگرام چیه چجوریه''؟؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)