2777
2789
طرفت قده متوسط و موهای بور داره و چشمای سبز  یا  قد بلند موهای مشکی هیکلی خوش تراش و ته ...

قد متوسط چشمای مشکی موهای تیره ته ریش نداره...چطور؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میخواد امتحانت کنه و یکم از کارات سر دربیاره وکلا باهات ارتباط بگیره ارتباططا باهاش کم کن 

چند ماه دیگه قرار برم سرکار از پسش برمیام؟ اینکه کآردائم یا نه؟؟؟

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
قد متوسط چشمای مشکی موهای تیره ته ریش نداره...چطور؟

ادم کاریه اهل هیجی نیست با غیرته مسویلیت پذیره و رویه سری چیزا حساسه خانوادشم براش حرفه اولا میزنه یه سری مشکلاتم داره ولی درصدد رفع کردنشون هست 

❤❤❤❤
اره میخواد امتحانت کنه و یکم از کارات سر دربیاره وکلا باهات ارتباط بگیره ارتباططا باهاش کم کن 

اخه قرار منو ببر سرکار یجورایی از دوس داشتن حرف میزد منم زیاد تحویل نگرفتم گفتم شایدم امتحانم کنه ببینه چطور دختریم

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
ادم کاریه اهل هیجی نیست با غیرته مسویلیت پذیره و رویه سری چیزا حساسه خانوادشم براش حرفه اولا میزنه ی ...

دقیقا

طرفت قده متوسط و موهای بور داره و چشمای سبز  یا  قد بلند موهای مشکی هیکلی خوش تراش و ته ...

منم بگووو

دربارهی خصوصیاتم ؟

اون رشته ای رو که میخام میارم ؟

کی ازدواج میکنم ؟

کسی که دوسش دارم دوسم داره ؟

ادم کاریه اهل هیجی نیست با غیرته مسویلیت پذیره و رویه سری چیزا حساسه خانوادشم براش حرفه اولا میزنه ی ...

خب دیگه

منم بگووو دربارهی خصوصیاتم ؟ اون رشته ای رو که میخام میارم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کسی که دوسش دارم ...

مهربونی صبوری تحملت زیاده تلاشگری پوستت روشنه دندونات مرتبه خیلی تپله صورتت یوقتهایی از لحاظ جسمی احساس ضعف میکنی موهات یکم میریزه ازدواجت بسته به انتخابت داره خواستگار چندتایی خوب میان تا کیا قبول کنی کسیم که دوسش داری حس بهت داره اما کاری نمیکنه درسته ؟؟؟

❤❤❤❤