2777
2789
عنوان

تنگی نفس به پریود مربوط میشه؟

9326 بازدید | 19 پست

سلام شده کسی قبل پریود تنگی نفس بگیره؟ من فردا وقتمه امروز احساس خفگی دارم و میترسممم لطفا بگین

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ارتباطی نداره

اخه همین سایتو نگاه میکردم دیدم یه سریا نوشتم ما هم اونجور شدیم مبخواستم اگه واقعا هست بیشتر توضیح بدن  

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

عزیزم منم گاهی صدام میگیره تو این ایام تو بحر خودت نرو ، وای منم اینجورم بچه ها همش فکر میکنم سرطان سینه نگیرم میترسم بدم میاد همش حس میکنم بیمارم ، افسرده شدیم با کرونا

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
من اینجور میشم قبل و در طول پزیودی‌

واقعا؟ احساس خفگی میکنی توام از گلو؟

بله من واضح تنگی نفس میگرم چون هم معده ام نفخ میکرد هم کم خونی دارم ،هم تاثیر هورمون ِ

من هرچی میشه ربط میدم ب کرونا واسه همون نگران بودم

اره عزیزم .نگران نباش .مربوط ب پریودیه ..

مرسی عزیزم سعی میکنم خونسرد باشم فقط