2777
2789

با دارو خوب میشه

پناهت به خدا

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نمیدونه

آخه علتش چیه؟ 

من فقر آهن داشتم بخاطر پریودی زیاد هموگلوبینم 6 بود

شاید خواهرزاده شما زخم معده داره

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

هیچی  نمیشه ان شاالله.من ۱۳سالم بود هموگلوبینم به ۵ رسیده بود

دکتر گف خیلی خطریه سریع برین خون تزریق کنین

رفتم یه دکتر متخصص خون همونشب

بهم دارو داد روزی ۹ تا قرص

یه ماه بعد رسید ۱۲ خداروشکر

هموگلوبین باید بین ۱۲تا ۱۶ باشه

عزیزخوب نیست اگر پایین تر بیاد خیلی خطر داره امکان داره بره کماح ان شاالله که پایین تر نمیاد بهش مگر خون وصل نکردن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
هیچی  نمیشه ان شاالله.من ۱۳سالم بود هموگلوبینم به ۵ رسیده بود دکتر گف خیلی خطریه سریع برین خون ...

خون هم تزریق نکردن 

البته پدرمم اجازه نداد

من بخاطر خونریزی طولانی اینجوری شده بودم

خونریزی معده کرده

زخم معده س حتما

خوب میشخ نگران نباش

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️