aaftabgardoon مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 808 عنوان بیایید از تجربه هاتون از صبرکردن و رسیدن به خواسته بهترتون بگید 127 بازدید | 10 پست راجع به عشق زندگی تون که فکر می کردید بهش نرسید دنیا تمومه اما خدا براتون بهترینو فرستادراجع به شغل و درآمدتونراجع به صبر برای بچه دار شدنراجع به هر تجربه ای که از صبر کردن و فهمیدن ارزش صبر دارید بگید.♥️ 1399/06/17 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
p_pari_p عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 128 سیاست زنونه رو اینجا یادبگیرhttps://instagram.com/tajrobe_zan?igshid=iidtgkjebpgd
ashkیوسف عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 عشقی که هر بار دیدم یاد گذشته افتادم و یادم میوفته گریم میگیره ولی الان ازدواج کردم با یکی دیگه و خوشبختم هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
aaftabgardoon مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 808 عشقی که هر بار دیدم یاد گذشته افتادم و یادم میوفته گریم میگیره ولی الان ازدواج کردم با ... چه قدر صبر کردی و طول کشید؟
ashkیوسف عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 چه قدر صبر کردی و طول کشید؟ دوسال بخاطر اون عشقی ک خیلی دوسش داشتم طول کشید امد خاستگاریم بشدت همو دوس داشتیم ولی بابام و مامانم راضی نشدن 😑 بعد یسال دیگه با پسر داییم ازدواج کردم قول داد عاشقم کنه و کرد ولی یاد گذشته افتادم اشکام همینجوری میاد هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
aaftabgardoon مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 808 دوسال بخاطر اون عشقی ک خیلی دوسش داشتم طول کشید امد خاستگاریم بشدت همو دوس داشتیم ولی بابام &n ... آخی عزیزم غصه نخور دیگه😍🥺 خوشبخت باشین♥️
ashkیوسف عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 آخی عزیزم غصه نخور دیگه😍🥺 خوشبخت باشین♥️ ممنونم هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔