2821
2789

مبتکران ریاضی و علوم خوبه...البته سطحش بالاست

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کتاب تست میخوای چیکار  نهمی  پولتو الکی خرج نکن  ولی اگه میخوای خیلی سبز واسه پایه ...

برای قبولی توی تیزهوشان میخوام 

و انتخاب رشته هم دارم 

میخوام پایه هم قوی بشه 

اها کدوم کتاب فروشی ها اصلش رو دارن  توی شیراز اگه میدونید

شیراز نمیدونم اما من داداشم اینترنتی برام سفارش میداد.اینترنتی کد تخفیفم دارن خوبه

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
میشه بگی چه سایتی برم 

خود انتشارات مبتکران از همه معتبر تره اما نمیدونم الان کد تخفیف داره یا نه...اما سایتای دیگه هم میفروشن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز