2777
2789
عنوان

هزینه ثبت نام گواهینامه درشهریور امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
شهر ای بزرگ گرونتره بعد از چند وقت گواهی نامه رو دادن بهتون چه مدارکی باید ببرم برا گرفتن گواهی نام ...

هنوز نداده شهرشو فردا امتحان داره

آیین نامه قبول شده

دقیق نمیدونم

من خودم سال ۹۵ گرفتم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کی ثبت نام کردی!؟

حدود دو ماهه که با کلاسای آیین نامه و شهر و امتحان آیین نامه طول کشیده

فردا هم شهر داره

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

من تیرماه گواهینانه گرفتم 800بودک باکلاس اضاف1میلیون شد  الان شده1200

ولی تا اخرش حتما تا1500میشه چون هزینه کلاس اضاف زیادشده

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
شهر ای بزرگ گرونتره بعد از چند وقت گواهی نامه رو دادن بهتون چه مدارکی باید ببرم برا گرفتن گواهی نام ...

من18مرداد قبول شدم هنوز گواهینامم نرسیده دستم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍