2777
2789
عنوان

کیا رفتن کویر؟

1009 بازدید | 19 پست

سلام کدوم کویرای ایران رفتید؟

واقعا شبش ستاره بارونه؟واقعا خوب بود؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش یادم نیست اطراف کاشان بود فکر کنم  شبش عالیه پر از ستاره  یادش بخیر

اسمشو برام بپرس با هرکی رفتی

یعنی هر شبی بریم اونجا پر از ستاره س؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

عالیه   عالی   بهترین تجربه زندگیم بود   تا حالا شب به این زیبایی ندیده بودم   آسمون پر از ستاره   

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
مرنجاب؟

شما هم رفتی

اسمشو برام بپرس با هرکی رفتی یعنی هر شبی بریم اونجا پر از ستاره س؟

مرنجاب 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
عالیه   عالی   بهترین تجربه زندگیم بود   تا حالا شب به این زیبایی ندید ...

فرقی نداره چه شبی بریم

شانس ما نریمو یه دونه هم نباشه

عالیه   عالی   بهترین تجربه زندگیم بود   تا حالا شب به این زیبایی ندید ...

شما مرنجاب رفتید؟

چادر زدید؟

شما هم رفتی

نه عزیزم 

ولی میدونم وقتی هوا خوبه باید برید

آسمون ابری باشه ستاره نیست

پیشنهاد میکنم با گروه های کوهنوردی برین بعضی وقتا برنامه ی کویر میذارن 

اینجوری تنها هم نیستین خطر کمپینگ کمتر میشه

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
نه عزیزم  ولی میدونم وقتی هوا خوبه باید برید آسمون ابری باشه ستاره نیست پیشنهاد میکنم با گرو ...

چشم مرسی از راهنماییتون

فرقی نداره چه شبی بریم شانس ما نریمو یه دونه هم نباشه

اونجا آسمون چون تمیزه و آلودگی هوا نیست و همین طور آلودگی نوری نداره  انقدر ستاره ها زیبا دیده می شن!!

شما مرنجاب رفتید؟ چادر زدید؟

ما شب برگشتیم  ولی یه کاروانسرا اونجا هست شب باید برید اونجا بمونید   نمی شه تنهایی تو کویر چادر بزنید 

بزن کاروانسرای مرنجاب   معروفه