2777
2789
یه ذکر استغفاری هست ((( استغفر الله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه )) این ذکر رو باید 2 تا ماه قمری بگیم؟ یا 60 روز بگیم فقط؟ مثلا الان ماه ذی القعده اس باید تا آخر این ماه صبر کنم تا ماه جدید شروع شد منم ذکرمو شروع کنم؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
امام صادق (علیه‌السلام) می‌فرمایند: هر کس تا دو ماه روزی چهارصد بار پی در پی بگوید: « أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذی لا إِلـهَ إِلاّ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ، هُو الرَّحْمنُ الرَّحیمُ ، بَدیعُ السَّماواتِ وَ الأَرْضِ ، مِنْ جِمیعِ ظُلْمی وَ جُرْمی و إِسْرافی عَلی نَفْسی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ». « از خداوند ، طلب آمرزش می‌کنم ، خدایی که معبودی جز او نیست ، زنده‌ای ازلی و ابدی ، سرپرستی بی همتا و پدید آورنده آسمان‌ها و زمین است . از همه ستمی که به خود کرده و جرمی که مرتکب گشته‌ام و اسراف و زیاده‌روی که بر نَفْس خویش روا داشته‌ام ( آمرزش طلبیده ) و به سوی او باز می‌گردم » ; یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود ، یا گنجی از مال و ثروت روزیش می‌گردد. منبع : (وسائل الشّیعه ، ج 7 ، ص 225 ).
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم5 روزه شروع کردم فک کنم منظور 60 روز باشه
برای حال خوبم محتاج دعای شما نی نی سایتی ها هستم یه زمانی آرزوم بود مادر بشم ولی الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم جدا میشم میشه از ته قلبتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🙏
تعداد هم مهمه .... عزیزم اگه بگن گنجی در زیر زمین در 60 قدمی شماست ایا شما زمین را در 70 قدمی دنبال گنج میکنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
عزیزم اگرخواستین بیشتر از 60 روز بگید نیت کنین که ختم دور دوم و شروع میکنین ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118