کاناپه مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 730 عنوان وزن بچه هاتون موقع تولد چقدر بود؟ 3762 بازدید | 41 پست خانما وزن بچه هاتون چقدربود؟طبیعی یا سزارین؟ 1399/06/17 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 طبیعی سه کیلووهشتصد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10510 طبیعی رفتم 16 ساعت درد کشیدم بعد سز شدم.... 3100 بود ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
سوگلییییییییممم عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 2087 طبیعی.۲/۵ علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
النایییی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5575 ۳ کیلو ۲۵۰ سه کیلو ۵۰ هر دو سزارین درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
آخرین_بازمانده عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 492 طبیعی ، قربونش برم ۲۵۰۰ آخرشب ۹۹/۹/۹ ... مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...