یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم لابد بچه ریز نداشتی خودت یا اقوامت واقعا سخته دختر من ۱۹۰۰بود ولی خیلی کمتر میزد خیلی خیلی ...
چرا گل پسر خودم ۲۴۵۰ بود اتفاقا
آخرشب ۹۹/۹/۹ ... مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...
دخترم هفت ماه دنیا آمد الان که شش سال داره وزنش و رشدش نسبت به همسالان خود خیلی کمتر است . یک بنده خدا که خودش هم چنین مشکلی داشت به من توصیه کرد که پیش یک پزشک یک متخصص طب سنتی و هم تجربی روسی در قلعه حسن خان ایشون شیر بز تجویز کردن ایشون فرمودن بخاطر کمبود املاح و ویتامین است و توضیح دادن چون شیر بز ارگانیک بدون بسته بندی داری 96 درصد از املاح و ویتامین های شناخته شده است برای رشد و وزن کو دکان و نوزادان بسیار مفید است من از یک مزرعه بنام مزرعه شیر بز مروگل که مربوط به دکتر مهبودی که خیلی قابل اعتماد است تهیه کردم و یک مدت مداوم شیر بز با عسل دادم دیدم هم وزن وهم رشد کودکم زیاد شد و خودم هم باورم نمی شد با اینکه بارها متخصص برده بودم و داروهای متعدد تجویز کرده بودن ولی جواب نگرفته بودم