2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم کجاش سخته بچست دیگه ، سختی خودشو داره ،ولی ریزو درشتیشون چه فرقی میکنه

عزیزم لابد بچه ریز نداشتی خودت یا اقوامت

واقعا سخته

دختر من ۱۹۰۰بود ولی خیلی کمتر میزد خیلی خیلی

ده روزگیش شد ۱۵۰۰ گرم.

بستریش کردن کلی سختی کشیدم واقعا تا بزرگ شد.

شبا از ترس لینکه نفسش بالا نیاد خوابم نمیبرد

عزیزم لاید بچه ریز نداشتی خودت یا اقواما واقعا سخته دختر من ۱۹۰۰بود ولی خیلی کمتر میزد خیلی خیلی ...

دختر دایی من بچش1500بدنیا اومد  البته هفت ماهه، بیچاره ده بار مرد و زنده شد خیلی سختی کشید شیرشم خشک شذ اینقد تو بیمارستان موند

دخترت ۲۳۰۰؟  معلومه از این دختر توبغلی جیگرا میشه خخخخ

آره پونزده روز مونده به سز آنفولانزا گرفتم فک کنم همون باعث شد وزن جنین کم شه چون سونوی آخر خوب بود وزنش 

اوایلش سخت بود

الان 9 ماهشه خوب شده ماشالله 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اونایی که بچتون زیر سه کیلو بوده تو دوران بارداری تغذیتون چطور بود؟

بچه من زیر دوکیلو بود تغذیمم خوب بود همی چی در اختیار

ولی اینکه مولتی ویتامین نمیخوردم و بعد اینکه مسمومیت بارداری گرفتم و زودتر از موعد سز شدم.

در کل بچه های  مادرفشارخونی زیاد بچشون وزن نمیگیره بر خلاف دیابتی ها

عزیزم لابد بچه ریز نداشتی خودت یا اقوامت واقعا سخته دختر من ۱۹۰۰بود ولی خیلی کمتر میزد خیلی خیلی ...

چرا گل پسر خودم ۲۴۵۰ بود اتفاقا

آخرشب ۹۹/۹/۹ ...                    مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...
ماشاالله  چیکار کردی شما تو بارداریت ؟

ماشالله به جونتون 😊

چطور؟ 

من کارخاصی نکردم 

توبارداریم فقط وزن جنین بالامیرفت 

من ۱۰کیلو۲ماه اول بارداری کم کردم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دخترم  هفت ماه دنیا آمد الان که شش سال داره وزنش و رشدش نسبت به همسالان خود خیلی کمتر است . یک بنده خدا که خودش هم چنین مشکلی داشت به من توصیه کرد که پیش یک پزشک  یک متخصص طب سنتی و هم تجربی روسی در قلعه حسن خان ایشون شیر بز تجویز کردن ایشون فرمودن بخاطر کمبود املاح و ویتامین است و توضیح دادن چون شیر بز ارگانیک بدون بسته بندی داری 96 درصد از املاح و ویتامین های شناخته شده است برای رشد و وزن کو دکان و نوزادان بسیار مفید است من از یک مزرعه بنام مزرعه  شیر بز مروگل که مربوط به دکتر مهبودی که خیلی قابل اعتماد است تهیه کردم و یک مدت مداوم  شیر بز با عسل دادم دیدم هم وزن وهم رشد کودکم زیاد شد و خودم هم باورم نمی شد با اینکه بارها متخصص برده بودم و داروهای متعدد تجویز کرده بودن ولی جواب نگرفته بودم