2777
2789
عنوان

بی خوابی نوزاد

351 بازدید | 6 پست

سلام دوستان بچم ۲۲روزه متولدشده نه روزا نه شبا اصلا خواب نداره همش نق میزنه خسته شدم توروخدا کسی راهی میدونه بگه چیکارکنم شبا راحت بخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود زود شیر میدم بهش.بعد ۴۰ روز خوب شد؟

کم کم خوب شد نگران نباش اگه خیلی سخته شبا یه کمی شیر خشک بهش بده ولی اگه میتونی تحمل کنی اینکار و نکن 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
میترسم عادت کنه به شیرخشک.دارویی نیست برای بی خوابیش؟

نه عزیز من اخه به نوزاد برا خوابش دارو نمیدن که باید صبر کنی تا شب و روزشو پیدا کنه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

بچه منم همینجوری بود قلقش کم کم اومد دستم مثلا اگه گریه کنه صدای سشوار ساکتش میکنه و حتی می خوابه با این صدا (تقریبا همه نوزادا صدای سشوار آرومشون میکنه امتحان کن) یا میذارمش تو کریر رو فرش عقب جلو میکشم طوری که رو فرش رد میفته 😐خیلی سریع خوابش میبره

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕