2777
2789

من قبلا بی سیاست بودم اما الان بهش میگم چشم هرچی شما بگی ولی من اینجوری دوس دارم به حرفم خیلی بیشتر گوش میده

قبلا که لجبازی میکردم همش دعوا و جدایی

ولی هنوزم آثارش مونده

به نظرتون کلا فراموش میکنه اونروزارو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونا که چشم هرچی شما بگی بعد کار خودشو میکنه؟😄😄

نه یجورایی که بعضی وقتا بهم میگ داری خرم میکنی؟؟😂

ولی واقعا دوس دارم مهربون باشم باهاش

نه نبودم تا الان براش تازگی داره

من هیچوقت نمیگم چشم،وقت وقتایی ک ب نفعمه میگم چشم،وقتاییم ک دعوا بالابگیره سریعا کوتاه میام شوهرم شر ...

اره منم کوتاه میام 

به روشم نمیارم

اروم ک شد بهش میگم کارت زشت بود

منم والا😂 ولی دارم سعی میکنم

😂😂😥😥والا انقد دوست دارم در این حجم شل نباشم مخصوصا در برابر خونواده شوهرم😑با شوهرم یه جور کنار میایم 

تو این ایام بارداریم گفتن بیا ۲۰ کیلو سبزی سرخ کن واسمون منم گفتم چشم😥😂اومدم خونه شوهرم گفت غیر ممکنه بزارم بری 

نه یجورایی که بعضی وقتا بهم میگ داری خرم میکنی؟؟😂 ولی واقعا دوس دارم مهربون باشم باهاش نه نبودم ت ...

انشالا که خوشبخت باشی ، ولی اینایی که میگن چشم ، معمولا کار خودشونو میکنن😄😄😄

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
😂😂😥😥والا انقد دوست دارم در این حجم شل نباشم مخصوصا در برابر خونواده شوهرم😑با شوهرم یه جور کنار ...

وای این دیگ نداشتن قدرت نه گفتنه!!!

اینبار خیلی صریح بگو نمیتونم نه