2777
2789

من میخام نصب کنم نمیزاره چنتا هم دلیل کشک میاره برام 

قصد ازدواج داریم 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من نمیزاشت اول ولی خب پشیمون شد 😐😂🙊

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

به دوس پسر و نامزد هیچ ربطی نداره من گوش نمیدادم اگه داشتم

شوهرمم اکانتمون مشترکه چون گوشی اون سادس یکی نصب کردبم رو گوشی من

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

خدایی میزاربن دوس پسراتون براتون تصمیم بگیرن😐😐😐

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

من شوهرم داره 

ولی خودم ندارم

میگه بعد عروسی حذف میکنم

مشکلی ندارم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!