2777
2789

خیلی سال گذشته ولی دبیرستان که بودم برا درس آمار یه تحقیق آماده کردم گذاشتم تو طلق و رنگارنگ وخلاصه کلی ذوق داشتم بابتش

یه گروه از دوستام گفتن بده مال تورو نگاه کنیم که از روش ایده بگیریم

دادم بهشون ولی امانت دارخوبی نبودن وگم شد...

هیچوقتم نمره شو نگرفتم چون نبود که تحویل معلمم بدم😢

همیشه حسرتش تودلمه

جالبه یه سال بعد از اینکه دانشگام تموم شد اتفاقی معاون مدرسه مونو دیدم بهم گفت یه تحقیقی پیدا کردم که اسم تو روشه دادمش به دخترم گفت چقد تمیز ومرتبه.

گفتم اره سالها پیش گمش کرده بودم

😑

شمام بیاین تعریف کنین:

هرچه خداخواست همان می شود...

۲ تاانگشترطلا

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

یه حلقه تک نگین نقره داشتم شوهرم موقعی ک باهم دوست بودیم برام خرید گمش کردم بهش گفتم دزد زده ازم😑

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاهام😔😔😔

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه جفت گوشواره که همراه آشغالها انداختم سطل زباله😭

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من عقدنامه ام غيب شد از خونه مادرشوهرم 😔

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

4 تا پیکسل که سفارشی واسم ساخته بودن تو فرودگاه گم و گور شدن😔

یه بارم یه جشنواره شرکت کردم تو راه برگشت لوح تقدیر ها و یادگاری های جشنواره رو جا گذاشتم😭😭

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋