2777
2789
عنوان

پس انداز

186 بازدید | 26 پست

سلام دوستان یه سوال؟

شما پس اندازاتونو چیکار میکنین

شوهرم هرروز یه مقداری پول بهم میده حالا کم و زیادش فرقی نمیکنه ولی انقدی هس ک جمع کنمو بتونم باهاش یه چیزی بخرم،و هر وسیله ای ک احتیاج داشته باشم چ برای خونه چ خودم چ لباس همه رو خودش میخره و اصلا با پس اندازه من کاری نداره

الان یه مدتی هس یکم جمع کردم ولی انقد طلا گرون شده میترسم طلا بخرم.میشه کمکم کنید اخه پول روز ب روز بی ارزش تر میشه و این ۲ملیون ۳ملیون هیچ دردی رو دوا نمیکنه

طلا داری؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم طلا میخرم.وکلا برای خودت خرجش کن نه خونه نه بچه.

نه اصلا نمیپرسه ک پولاتو داری یا چیکارش کردی فعلا بچه ام ندارم ولی واقعا موندم چیکار کنم گاهی لازم داره میگم خب من این پولو میخوام چیکار تا کی قایمش کنم بهتره بدم ب اون.ولی خب قبول نمیکنه

نه اصلا نمیپرسه ک پولاتو داری یا چیکارش کردی فعلا بچه ام ندارم ولی واقعا موندم چیکار کنم گاهی لازم د ...

چ شوهر خوبی... درامدش خوبه؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
نه اصلا نمیپرسه ک پولاتو داری یا چیکارش کردی فعلا بچه ام ندارم ولی واقعا موندم چیکار کنم گاهی لازم د ...

عزیزم منم پس انداز دارم کم کم میخام سکه پارسیان سبک وزن بخرم درحد پولت چن ماه ی باربخر یا ماهی ی دونه سبک وزن سکه پارسیان خیلیخوبه ۲۰۰هزاری هم هست من میخام شروع کنم بخرم سر سال میبینی ۲۰تا پارسیان داری .پول بمونه ارزشنداره و طلاهم گرونه بخای انگشتروچیزبخری سکه پارسیان عالیه