2777
2789
عنوان

پس انداز

183 بازدید | 26 پست

سلام دوستان یه سوال؟

شما پس اندازاتونو چیکار میکنین

شوهرم هرروز یه مقداری پول بهم میده حالا کم و زیادش فرقی نمیکنه ولی انقدی هس ک جمع کنمو بتونم باهاش یه چیزی بخرم،و هر وسیله ای ک احتیاج داشته باشم چ برای خونه چ خودم چ لباس همه رو خودش میخره و اصلا با پس اندازه من کاری نداره

الان یه مدتی هس یکم جمع کردم ولی انقد طلا گرون شده میترسم طلا بخرم.میشه کمکم کنید اخه پول روز ب روز بی ارزش تر میشه و این ۲ملیون ۳ملیون هیچ دردی رو دوا نمیکنه

طلا داری؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم همون یه تیکه طلای کوچولو بگیر ، پول روزبه روز بی ارزشتر میشه ولی طلا ارزشش میره بالا ، منم همین کارو میکنم

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
من باشم طلا میخرم.وکلا برای خودت خرجش کن نه خونه نه بچه.

نه اصلا نمیپرسه ک پولاتو داری یا چیکارش کردی فعلا بچه ام ندارم ولی واقعا موندم چیکار کنم گاهی لازم داره میگم خب من این پولو میخوام چیکار تا کی قایمش کنم بهتره بدم ب اون.ولی خب قبول نمیکنه

نه اصلا نمیپرسه ک پولاتو داری یا چیکارش کردی فعلا بچه ام ندارم ولی واقعا موندم چیکار کنم گاهی لازم د ...

چ شوهر خوبی... درامدش خوبه؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
نه اصلا نمیپرسه ک پولاتو داری یا چیکارش کردی فعلا بچه ام ندارم ولی واقعا موندم چیکار کنم گاهی لازم د ...

عزیزم منم پس انداز دارم کم کم میخام سکه پارسیان سبک وزن بخرم درحد پولت چن ماه ی باربخر یا ماهی ی دونه سبک وزن سکه پارسیان خیلیخوبه ۲۰۰هزاری هم هست من میخام شروع کنم بخرم سر سال میبینی ۲۰تا پارسیان داری .پول بمونه ارزشنداره و طلاهم گرونه بخای انگشتروچیزبخری سکه پارسیان عالیه