2777
2789
لعنت ب گرونی  اخرش باور کن متراژ خونه ها ب ی اتاق ختم میشه🤦‍♀️کی داره بخره اخه هرکی قبلن خرید ...

اره لعنتی، کاش بسازن حالا، متراژ پایین پیدا نمیشه، خیلی کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ منم زن تنهام  اما جرات ندارم با این چیزایی که خوندم

من سال ۸۸ اونجا بودم، هیچ آزاری از مردمش بهم نرسید

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مرسی بچه ها فهمیدم ❤ دیدم قیمت خونه پایینه

قیمت پایین یعنی متری چند

من خیابان مدنیم لات و لوت ندیدم اما کلا مجیطش خوب نیس

اثلا دوس ندارم ماهم از سرناچاری خریدیم چون پولمون ب همینجا میرسید ولی مطمئنا جابجا میشیم کم کم

همین ک خریدیم خوشحالم هرچند ککه اصلاو منطقشو دوس ندارم

جالبه، ظاهرا شهرتش بدتر از خودشه

آره واقعاً، من اگه خونه‌مون سوسک نداشت از اونجا تکون نمی‌خوردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
قیمت پایین یعنی متری چند من خیابان مدنیم لات و لوت ندیدم اما کلا مجیطش خوب نیس اثلا دوس ندارم ماهم ...

متری نوزده، حدودا، پایین که میگم در قیاس با جاهای دیگه ست وگرنه قیمت واقعا پایین تو تهران دیگه نداریم

متری نوزده، پایین که میگم در قیاس با جاهای دیگه ست وگرنه قیمت واقعا پایین تو تهران دیگه نداریم

اگ پول داری هرجا شده بخرچون پول بیارزش میشه اما خونه برات میمونه

ما سال 97 خریدیم متری چهارونیم