2777
2789

همه میگن سطح بالا نیست و لات و فلان داره. من یه سال اونجا خونه داشتم خیلییی خوب بود 😊

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سی و دو متری دیدم ششصد و خرده ای میلیون

۳۲متر ۶۰۰ میلیون خوبه یعنی؟

خدایا چقدر گرون اخه

😔

خدا به مستاجرها رحم‌کنه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
جدی؟ کجاش بودین؟

خیابون بخت‌آزاد، قدیما ارباب مهدی بوده، درست بَر خیابون خونه‌مون بود، دو تا دخترم بودیم، کسی کاری به کارمون نداشت، یادش بخیر ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

لعنت ب گرونی 

اخرش باور کن متراژ خونه ها ب ی اتاق ختم میشه🤦‍♀️کی داره بخره اخه هرکی قبلن خریده اوکی الان بخای از صفر شروع کنی اصلا نمیشه

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
خیابون بخت‌آزاد، قدیما ارباب مهدی بوده، درست بَر خیابون خونه‌مون بود، دو تا دخترم بودیم، کسی کاری به ...

جدی؟ منم زن تنهام 

اما جرات ندارم با این چیزایی که خوندم