2777
2789
عنوان

خانوما چقدر بعد از ازدواج بچه دار شديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 128 پست
مادر شدن خیلی خیلیی سخته پسر من ۲۸ روزشه خیلی بچه زحمت داره خیلی من بعد ۷سال بچه دار شدم

من یه سوال دارم عزیزم شبا میتونی راحت بخوابی؟یا اصلا نمیشه خوابید؟؟

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختتون نبود؟؟؟

دخالت توی زندگیم زیاد بود. اگه بچه دار نمیشدم زندگیم مستحکم نمیشد. خب نتیجه اش مثبت بود.

نخیر اصلا سختم نبود. عاشق بچه ام. درسته آدم یه وقتایی خیلی خسته میشه، خصوصا من که کاملا دست تنها بودم، منتها لذت بچه داری مامان گفتنش و وابسته بودنش به کل دنیا می ارزه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
4 ماه بعد عروسی خیلی الکی حامله شدم فکر نمیکردم اصلا بهش یعنی فکر نمیکردم با یکی دوبار اقدام ادم حام ...

منم بار اول حامله شدم 

گفتم حداقل بعد چند ماه اقدام ادم حامله میشه😐

۹ماه بعد عروسی

دخالت توی زندگیم زیاد بود. اگه بچه دار نمیشدم زندگیم مستحکم نمیشد. خب نتیجه اش مثبت بود. نخیر اصلا ...

خیلی حس خوبیه مادرشدن من ماه پیش بی بی چکم مثبت کاذب شددیدم چ حس خوبیه بچه کامل احسای کردم مادرهاچ حالی دارن

عزیزم بچه اوردن فقط لزوما دوست داشتن نیست مسئولیت بزرگیه باید خودتو براش اماده کنی،کتابای مختلف،وی ...

كم كم با نظرات واقعا دارم پشيمون ميشم اخه خودمم ميگم مسئوليتش خيلي زياده ولي چطور همسرمو راضي كنم؟

من یه سوال دارم عزیزم شبا میتونی راحت بخوابی؟یا اصلا نمیشه خوابید؟؟

پسر من ۵ ماهو ۱۵ روزشه هنوزم شبا نمیتونم بخوابم

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎