من خودم هنوز عقدم ولي شوهرم به شدت عاشق بچش جونش در ميره وقتي يه بچه كوچيك ميبينه شده ساعت ها بچه خواهرمو نگه ميداره خيليم بش خوش ميگذره به منم ميگه بيا بلافاصله بعد از ازدواج بچه دار شيم
ولي من خودم نه اينكه دوست نداشته باشم حس ميكنم امادگي مسئوليت سنگين مادر شدنو ندارم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همسرم می گفت ولی وقتی وارد زندگی شدیم و با توجه به اوضاع اقتصادی فعلا همش می گیم سال دیگه و سه س ...
نميدونم واقعا علاقش به بچه ها چرا انقدر زياده ولي وقتي ميبينم چقدر با ذوق بچه بغل ميكنه دلم ميگيره با خودم ميگم پدر شدن چقد بهش مياد خيليم مسئوليت پذيره ولي من واقعا ميترسم🥺
هشت ماه بعد عروسیم ب طور ناخواسته باردار شدم اولش ناراحت بودم ک خیای زود باردار شدم ولی الان خیلی راضیم چون زندگیمون یه رنگ و بوی دیگه گرفته زندگیمون گرم تر شده
واي الهي ايشالله خودتو بچت و همسرت سالم و سلامت باشين😍❤️🥺
البته دخترم سوپرایز بود شوهرم سفت و سخت جلوگیری نمیکرد به هوایی که من تنبلی داشتم خیالش راحت بود و همش میگف بچه نمیخوایم اما وقتی باردار شدم از خودش خوشحال تر کسی نبود
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤