2777
2789
عنوان

خانوما چقدر بعد از ازدواج بچه دار شديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم می گفت ولی وقتی وارد زندگی شدیم و با توجه به اوضاع اقتصادی فعلا همش می گیم سال دیگه و سه س ...

نميدونم واقعا علاقش به بچه ها چرا انقدر زياده ولي وقتي ميبينم چقدر با ذوق بچه بغل ميكنه دلم ميگيره با خودم ميگم پدر شدن چقد بهش مياد خيليم مسئوليت پذيره ولي من واقعا ميترسم🥺

من 5 ساله زدواج کردم تازه اقدام کردم

واسه شما به نظرم زوده یکی دوسال که باید بگذره تا شناختتون از هم کامل بشه

وقتی بچه بیاد خیلی کارا و تصمیماتت عوض میشه

تازه خیلی جوونی کم کم دو سال واسه خودت زندگی کن

آمادگیو ک هیچوقت کااامل احساس آمادگی نمیکنی وهمیشه ی ترس توی دلت هست،ب قول خواهرم تاباکله نری وسط سختی هاآمادگی پیدانمیکنی😂

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

من و همسرم ٤ سال دوست بوديم

٢ سال عقد بوديم

٥ ساله عروسي گرفتيم

دخترمون ان شاالله مهرماه دنيا مياد

البته عقدم بوديم با هم زندگي ميكرديم

٧ سال با هم زندگي كرديم 

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
نميدونم واقعا علاقش به بچه ها چرا انقدر زياده ولي وقتي ميبينم چقدر با ذوق بچه بغل ميكنه دلم ميگيره ب ...

به خاطر   اختلاف سنتون هم هست عزیزم به هر حال ایشون تو سنی هستن که واقعا چنین حسی طبیعی ولی منم خودم تو نوزده سالگی به تنها چیزی که فکر نمی کردم بچه بود 

واي الهي ايشالله خودتو بچت و همسرت سالم و سلامت باشين😍❤️🥺 

البته دخترم سوپرایز بود شوهرم سفت و سخت جلوگیری نمیکرد به هوایی که من تنبلی داشتم خیالش راحت بود و همش میگف بچه نمیخوایم اما وقتی باردار شدم از خودش خوشحال تر کسی نبود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من سالگرد ازدواجم پسرم بود 😐

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤