2777
2789
عنوان

یه لحظههههه....

115 بازدید | 9 پست

بچه ها امروز ساعت ۱۰،۱۱ دندونپزشکی بودم

از اونموقع تاحالا لبم بی حسه

باید برم خونه دوستم کار واجب دارم چجوری اثر بی حسی رو از بین ببرم؟؟؟خعلی ضایس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام رها جان اسمت تگ نمیشه حتما بیا تاپیک اخرم

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام عزیزه‌دلم خوبی؟؟؟ واقعا ممنونتم ولی حیف ک دیر اومدم سایت ینی الان دیگ نمیشه بخونم؟؟؟

سلام عزیزم بنظرمن بخون شاید خدا قبول کرد .

فرداصبحم قبل طلوع میشه خوند

اون سوره ها رو میتونی بخونی هرکدوم ۷ بار الان

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام عزیزم بنظرمن بخون شاید خدا قبول کرد . فرداصبحم قبل طلوع میشه خوند اون سوره ها رو میتونی بخ ...

ممنون خواهر مهربونم انشا... خودت حاجت روا شی🙏🏻🙏🏻❤❤

ممنون خواهر مهربونم انشا... خودت حاجت روا شی🙏🏻🙏🏻❤❤

خواهش میکنم عزیزم.ممنونم ان شاءالله 🌹🌹🌹🌺⚘🌷