2821
2789

مثلا بیرون میریم با هم یهو یه خانوم رد میشه 

چنان بوی عطر مست کننده ای میزنه که راستشو بخواین خودمم کیف میکنم

چه برسه به اون که یه مرد هس....

واسه همینه اسلام دستور میده عطر با بوی تند برا خانما حرامه

من واقعا شوهرم همیشه میگه وای عجب بوی خفنی

چکار کنم؟

ادکلانی که بوی خوب و ماندگار با قیمت مناسب باشه بگین توروخدا 

بلکه کمتر به بیرون توجه کنه😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حساس نباش 

حساس نباشه که ببینه یه دیگه به جاش پیش شوهرشه

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎

وا چه شوهرایی دارین ادم جرئت نمیکنه هیچ کاری بکنه مبادا اینا به خطا بیوفتن 

عطرم نمیتونیم بزنیم دیگه :|||||||||| 

چرا شوهراتون جدی انقدر به همه چیز زنای مردم توجه میکنن؟ 😐

حالا شوهر من یکیو نشونش میدم میگم ببین مانتوش قشنگه یا موهاش قشنگه میگه برو بابا بد سلیقه😐

بله گناه هست عطر بزنی اگر مردی از بوی عطر زنی لذت ببره اون زن واجبه ک غسل جنابت کنه من هیچوقت عطر نمیزنم فقط مام استفاده میکنم و دوش میگیرم دیگه نیازی به عطر نیس

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

اره بعضی مردام یه عطرای مست کننده ای میزنن من توجهم خیلی جلب میشه...!

عطر قیمت مناسب معمولا پخش بو و رد نداره چندان

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

عطرم حرام کردین 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

این حرف زد باید یجوری میزدی تو دماغش کا حس بویاییش از دستش بره

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

😐خب بو که چه بدی میتونه داشتا باشه ؟منم اگه از جایی رد بشم یکی عطر خوبی زده باشه میکم عجب عطری . این ینی الان اشکال داره؟هر دفه بردار شوهرمم منو میبنه میگه عجب ادکلنای میزنی بوی قشنگی میده . ولی میدونم بی منظور میگه 

همه عزادار سر به گریبون مردا سر دار زنا تو زندون نه رو آسمون نه تو زمینیم حسرت بکشیم گریه ببینیم 😭🖤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز