2777
2789
عنوان

باردارم؟

144 بازدید | 13 پست

واژنم و کمر و پهلو هام خیلی درد میکنه

پاهام خیلی درد میکنه

افسردگی دارم و گریه میکنم سر جیزای بی خود مثلا دیشب پای برنامه چهل تیکه شبکه نسیم من بغض کرده بودم

عصبی ام

تو اقدامم هستم هنوز به تاریخ پریود بعدیم ۱۱ روز مونده آیا برم تست بدم؟؟

یا مشکل دیگه ایی دارم؟

دار ی پری میشی لابد

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه😐

انشالله که نشانه بارداری باشه

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

ممکنه در مرحله لانه‌گزینی باشی

مکمل ویتامین بخور

منم دقیقا تو مرحله لانه‌گزینی تو عذاب بودم

درد و بی‌حالی و زودرنجی و بی‌حوصلگی

همش حس میکردم غمباد دارم،بغض دارم

مکمل ویتامین خوردم بهتر شدم

فقط مراقب باش داروی شیمیایی چیزی نخوری سرخود

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
ممکنه در مرحله لانه‌گزینی باشی مکمل ویتامین بخور منم دقیقا تو مرحله لانه‌گزینی تو عذاب بودم درد و ...

مسکن میخورم

درد استخ‌وان هام کشنده ست

سر اولی هم دیکلو فناک زیاد میخوردم از درد 

الانم استامینوفن زیاد میخورم 

مسکن میخورم درد استخ‌وان هام کشنده ست سر اولی هم دیکلو فناک زیاد میخوردم از درد  الانم استام ...

نخوری بهتره!

من اینقدر درد داشتم‌،میگفتم دیگه میخوام پریود بشم

سردرد هم امونم رو بریده بود یکی دوروز!

اما به دلم افتاد قرص نخورم به هیچ عنوان

تا میتونی استراحت کن،بهتر میشی....خوردنِ مکمل هم حالت رو خوب میکنه و ضرر هم نداره

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
اوکی  اهن بخورم از امروز

آره آهن و ب‌کمپلکس عالیه