2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیدار داشتیم چای میخوردیم خیلی ترسیدم.بدنم کلا از ترس میلرزید

ما خواب بودیم حس کردم شوهرم داره تکونم میده بیدارم کنه از خواب پریدم دیدم صدای خرخر میاد فکر کردم کولره. همزمان شوهرمم بیدار شد دیدیم لوسترا با شدت داره تکون میخوره. بخدا اغراق نیس. هم صدای بدی داشت هم لرزش

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
😅 مثال خوبی بود با ایرانیا لج دارههه

واقعا حالا الان خوب شده یه مدت زارت زورت زلزله میومد😐

خیلی ترسناکه مخصوصا برایه اونایی که طبقه هایه بالان 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
من ساریم. ولی خیلی کم بود اینجا

اینچا در حدی بود ک تا الان مردم تو خیابون فرش پهن کردن))همسایه مون از خونه اوردنش بیرون از ترس داش بدنش میلرزید ی خانم مسن بود معلوم بود شوکه شده بود از ترس بدنش داش میلرزید پالخت اومد کف خیابون نشست😦

اینچا در حدی بود ک تا الان مردم تو خیابون فرش پهن کردن))همسایه مون از خونه اوردنش بیرون از ترس داش ب ...

اره مردم اومدن بیرون تو کوچه و خیابون و پارک ها نشستن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
ما خواب بودیم حس کردم شوهرم داره تکونم میده بیدارم کنه از خواب پریدم دیدم صدای خرخر میاد فکر کردم کو ...

صدای بدی داشت واقعا

ما بیدار بودیم

وقتی لرزید نفهمیدم چی شد و چیه

شوهرم همش میگفت پاشو بدو بدو

رفتیم دم در,همسایه ها اومدن بیرون.دیگه وقتی قطع شد اومدیم بالا