2777
2789
عنوان

سزارین

106 بازدید | 22 پست

من سزارین بود زایمانم چهارسال پیش همون موقع هم خیلی اذیت شدم اصلا نمیتونستم حتی کارای شخصیمو انجام بدم 

هر وقت پریود میشم همش مثل اولین روز زایمان مه حتی خط عملم هم تیر میکشه 

کسی هست گ

مثل من باشم 

من خییلللیی درد دارم زیاد

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لعنت ب هرچی سزارین بابا منم شیش ماهه سز کردم داغونم کلن حرصم میگیره هرکی میگه سزارین راحته طبیعی سخت ...

آره واقعا خیلی درد کشیدم من خیلللی اذیت شدم هنوز شکمم بی حسه 😂😂😂

شاید عفونت میکنه ؟

نمیدونم آخه فقط دوران پریودم سخته البته مجرد هم بودم درد داشتما ولی خیلی شدیدتر شده هرماه از ماه قبلیش شدید تر و بدتر

وای جدی؟؟؟ پس قرار نیس حس شکمم برگرده بالای بخیه م انگار مال من نیس چاقو بره نمیفهمم

من شکمم کامل جمع شده و کوچیکه اصلا معلوم نیست سزارین کردم حتی اونایی ک نمیشناسن باور نمیکنن زایمان داشتم ولی پوست شکمم ک بخیه خورده بی حسه یجوریه چندشم میشه دستم کشیده بهش حتی موقع شیو کردن حالم بد میشه دستم بهش میخوره 

من ۴ سال پیش سز شدم عالی بود همون موقعم پاشدم

عزیزم منم پاشودم حتی کمک هم نداشتم ولی اذیت شدم دردام زیاد بود ب قدری ک فقط اشک میریختم ناله میکردم ولی مجبوری کارامو میکردم 

من شکمم کامل جمع شده و کوچیکه اصلا معلوم نیست سزارین کردم حتی اونایی ک نمیشناسن باور نمیکنن زایمان د ...

منم دقیقا همین حسو دارم .. یکم شکم دارم اخه تازه شیش ماهه خداکنه ازبین بره من قبل بارداری 43 کیلو بودم باربی بودم الان بشکه شدم😂