2777
2789

یه جایی که با بچه ها خوب رفتار کنن 

بچه ها رو اذیت نکنن و به بچه ها خوش بگذره 

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

من دخترم پیش دبستانیه خیلی خیلی تنهاست از طرفی خودمم باردار شدم نمیدونم تو این اوضاع کرونا بفرستمش پیش دبستانی یا نه .

از طرفی خیلی دلم براش میسوزه از صبح تا شب تنهاست 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم پیش دبستانیه خیلی خیلی تنهاست از طرفی خودمم باردار شدم نمیدونم تو این اوضاع کرونا بفرستمش پ ...

دقیقا پسر منم تنهاست و واقعا لازمه که بره تو جمع بچه ها 

خیلی ها رو میبینم که میفرستن 

اما همه مهدها رعایت نمیکنن که 

ما سه راه گوهردشت هستیم ، بیشتر مهدها بخاطر کرونا تعطیل شدن 

دقیقا پسر منم تنهاست و واقعا لازمه که بره تو جمع بچه ها  خیلی ها رو میبینم که میفرستن  ا ...

منم تهرانم اما احتمالا نفرستم. من خرداد که باردار نبودم رفتم حتی ثبت نام هم کردم ولی چون باردار شدم و گروه پرخطرم ریسک فرستادنش . حالا امشب یسری کتاب ۶ تا از دیجی کالا سفارش دادم مخصوص پیش دبستانی برم یسری وسایل هم بگیرم و به کمک نت خودم شروع کنم روزی ۳ ساعت اموزش از هفته دیگه باید برنامه ریزی کنم مثلا ورزش حفظ شعر تمرین نوشتار علوم نقاشی ریاضی و...رو به کمک کتابها و نت بهش اموزش بدم چاره ای نیست .انشالله سال بعد فارغ هم شدم میفرستم اول 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
منم تهرانم اما احتمالا نفرستم. من خرداد که باردار نبودم رفتم حتی ثبت نام هم کردم ولی چون باردار شدم ...

انشالله عزیزم که به سلامت فارق بشی 

حالا سعی کن با بچه های فامیل یا همسایه ببری بازی کنه 

سلام استارتر عزیز با اجازه ⚘⚘⚘

با تبریک به مناسبت باز گشایی مدارس و سال تحصیلی جدید و ارزوی موفقیت و سلامتی برای شکوفه ها🎈🎈🎈🎈

اموزش پیش دبستانی به صورت مجازی آغاز شد 

شهریه ماهی ۵۰ ... مربی مجرب ...زیر نظر مهد ... هدفمند 

جهت کسب اطلاعات ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴ تماس یا به واتساپ پیام بدین 

باز هم عذر میخوام مدیر عزیز 

والا بهترین پیش دبستانی تو کرج هنوز پیدا نکردم ولی واقعا واقعا مهد و پیش دبستانی یکی یدونه که تو شاهین ویلا ، مدرس جنوبی هست بدترینه از هر لحاظ که حساب کنی. کادر بی تجربه مدیریت ضعیف

مهد کودک و پیش دبستانی یکی یدونه که تو شاهین ویلا مدرس جنوبی واقعا بدترین از لحاظ بهداشت، بدترین طرز برخورد و رفتار با بچه ها، بی کیفیت ترین وسایل بازی و آموزشی ، کادر بی تجربه، مدیریت ضعیف ، ....دیگه نگم براتون 

چون پسر من تک فرزنده و خیلی نیاز به همبازی داره و متاسفانه از همسایه ها و فامیل بچه ای نیست که بخواد بره باهاش بازی کنه و خیلی منو اذیت می‌کنه.پیش دبستانی و مهد ثقلین بردم تو خیابون برغون سه ماه ولی اصلا دوست نداره و هر روز که میخواد بره با اکراه و به زور میره.فک کنم بخاطر اینکه تعداد دخترا ۱۳تا و پسرها با پسر من۴تان و زمین بازی مناسب ندارند.حالا ما انصراف دادیم و دنبال جای دیگه ای هستم.البته دنبال آموزش نیستم صرفا دنبال مکانی سالم برای تخلیه انرژی هستم.امیدوارم دوستان اگر جایی رو سراغ دارند به من معرفی کنند.سپاسگذارم.

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.
 چون پسر من تک فرزنده و خیلی نیاز به همبازی داره و متاسفانه از همسایه ها و فامیل بچه ای نیست که ...

سلام عزیزم

من هم ساکن خیابان برغان هستم دنبال یه مهدکودک مناسب می گردم، شما جایی رو پیدا کردین؟؟

خنده های واقعی من در فضای مجازی رخ می دهد، چرا به اینجا وابسته نباشم!؟!
سلام عزیزم من هم ساکن خیابان برغان هستم دنبال یه مهدکودک مناسب می گردم، شما جایی رو پیدا کردین؟؟

مدرسه ها هم دارند اگه دوست داشته باشید..مثل مدرسه توفیق..

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.

سلام کودکستان نیک مهر تو شاهین ویلا کوی گوهر عالیه مربی های خونسرد و یا تجربه مهربان مدیر هم حرف نداره انگار کلاس ها رو برای بچه خودش میزاره انقدر با مسؤلیت و با ذوقه شهریه اش هم نسبت به جاهای دیگه کمتره ولی جدا از شهریه محیطش خیلی خیلی تمیز برنامه ها خیلی منظم اجرا میشه همش میگم کاش دخترم رو زود تر برده بودم اینجا