2777
2789
عنوان

خاننای متاهل

183 بازدید | 9 پست

من یه دوماهی قهر بودم و خونه نبودم ، بعد ۵ بسته زعفرون مادرشوهرم بهم داده بود قبلا ینی واسه من و دخترش خرید نفری ۵تا ، الان که برگشتم خونه دیدم دوتاش نیس ، به شوهرم گفتم گف مامانش میخواسته به کسی سرراهی بده نداشته من گفتم من دارم دادم 

منم میگم از کجا معلوم داده مامانش ، بپرسم از مامانش یا نه ؟

مسئله بعد اینکه شوهرم از صبح نبود ساعت ۶ اومد ، منم ساعت ۷ رفتم خونه مادرشوهرم تا یه ربع به ۱۰ بعد که برگشتم دیدم شوهرم لباسشویی زده شورتشم شسته ، بعد نگف دوش گرفته خودم دیدم حموم خیسه گفتم دوش گرفتی گف آره ، گفتم خوب چرا اول نگفتی ؟ گف من تو این سن باید از تو اجازه حموم رفتن بگیرم ؟ من بد دلم یا واقعا مشکوکه حموم رفتن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکاکی گیرم هم با کسی باشه میخواد زعفرون ببره براش 

دلتو الکی بد نکن

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

خب بره حموم وشورتشم بشوره چیه مکه!؟ مثلا اگه کاری کرده باشه معذرت میخوام ریخته تو شورتش!!؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴