2777
2789

الان جلو عمه هام میگ من دخترم ازدواج کنه دوباره برمیگرده پیش خودم ابروم رفتتتت

بچه ها من فقط یکمی زبونم درازه

بداخلاقم

زود قهر میکنم

کینه ای ام

اکثرن اعصاب ندارم

از اونا نیستم ک کسی چیزی بگ ساکت باشم قورتش میدممم😋

اه خلاصه بنظرم بازم از خوبیام مونده ولی یادم نمیاد فعلا

😎😂😂😌

بابام نباید اینو میگفت

همیشه میگ

ناراحتم میکنه

ازدواج کردم از اوناییم ک شوهرم هر کاری کنه دیگ برنمیگردم خونه بابا 😒

اصلن واسه مهمونیم نمیام

خودتو کسی نمیگره😒توهین نکن خانم😒

اره فمیدم چی گفتی😐

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

حس ميكنم ١٤.١٥ سالته!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس اتفاقا خانمایی مثل شما رو بعدا بیشتر احترام میذارن 😅

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

🤨😐😐بنظرت بابات درست نگفته؟😐😐

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

اسی امضات باحاله🤣

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
فقط گمشو 😂😂😂😂

😂😂😂بیشور

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍