2777
2789
عنوان

نوزادم از دستم افتاد

1645 بازدید | 21 پست

سلام خانما

نوزاد 45 روزم از روی پام خودش رو یه دفعه انداخت روی پتو؛ بعدش هم شیر بالا آورد و گریه کرد اما شیرش رو مثل همیشه خورد و خوابید اما من بیدارش کردم و واکنشهاش رو چک کردم که مثل همیشه بود و مشکلی نداشت. خیلی استرس دارم که چیزیش شده باشه؟      

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش چیزی نشده پسر من ۲۰ روزش بود از بغل دخترم افتاد زمین کبود شد😐😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
روی زمین نشسته بودی ؟؟

آره گلم زیرم پتو پهن بود.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

نگران نباش چیزی نشده پسر من ۲۰ روزش بود از بغل دخترم افتاد زمین کبود شد😐😅

منم از دست خواهرم افتادم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
خوف نکن بچه که اینطوری چیزیش نمیشه سوره یس بخون خدا بزرگتر از این چیزاس و بدن بچه مقاوم تر از این حر ...

خوندم یه عالمه هم حمد خوندم ولی این استرس ولم نمیکنه

از روي پات افتاد روي پتو ؟! روي پات دراز كشيده بود؟!  طوري نيست بابا

آره چون شیر بلافاصله بالا آورد نگران شدم.

دقیقاااا همین اتفاق واسه دختر من افتاد

با این تفاوت ک ۱۵ روزه بود و زیرمونم پتو نبود سرامیک بود😆😆😆

من لبه فرش نشسته بودم اون ب سمت سرامیک افتاد😁

نگران نباش تا بزرگ شه شیصد بار دیگم میوفته🤣

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍