2777
2789
عنوان

لک بارداری

47 بازدید | 4 پست

سلام. لطفا راهنماییم کنید... 

سه ماه از زایمانم گذشته. 

روی پهلوها و قسمت رون پاهام ترک خورده و لک شده. شما برای ازبین بردن این لکا چیکار کردید که خوب شده باشه.واقعا اذیت میشم.ممنون اگه راهنمایی کنید

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

والا رون و شکمم لک نیافتاده

صورتم بود که دکتر طب سنتیم گفت

سیاهدونه آسیاب شده و سرکه سیب یه شب در میون بزن خوب میشه که شد

البته سیاهدونه م باید همون موقع استفاده آسیاب کنی 

دوستتون دارم 💕

والا رون و شکمم لک نیافتاده صورتم بود که دکتر طب سنتیم گفت سیاهدونه آسیاب شده و سرکه سیب یه شب در ...

ممنونم خانومی💋

فقط چند دقیقه بمونه و چجوری بشورمش. منظورم با اب گرم یا سرد. یافرق نمیکنه؟ 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزانم اگر جای زخم و بخیه روی بدنتون دارید که ازش ناراضی هستید من آکادمی فرزان رو بهتون پیشنهاد میدم که کار همسان سازی رنگ پوست رو انجام میدم براتون لینکش رو میزارم حتما استفاده کنید من خیلی راضی ام

اکادمی فرزان