2777
2789
این جوری رو زمین 

رو زمین که هلیومی نمیخواد

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جوری رو زمین 

خودت بخر از بازار، هلیومی ها رو تعدادش رو کمتر کن اونایی که رو زمینه که هیچ خودت باد می کنی، هلیومی ها رو هم ببر مغازه برات باد کنن. یه سری ها رو هم که نزدیک به دیوار هستن میتونی معمولی باد کنی با چسب بادکنک به دیوار بچسبونی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤨🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐ی ایده دیگه در نظر بگیر🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
اصلا همون ۲۰۰ نا خیلی زیاد 

خب به نظرم اصلا اینکارو نکن من اگ پولو بریزم بیرون همچین خرجی نمیکنم یه کپسول گاز هلیومی بگیر 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
بله  همین کار رو می‌کنم ارزش نداره

اونا ک رو زمینه صد تا هم بگیری صد تمن با چسب باد کنک بزن رو زمین ک حرکت نکنن دیوار پشتم همین طور دوتا استند ۲۰شاخه هم بگیر بزار دوطرفتون 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤