2777
2789
عنوان

بچهاکمک

86 بازدید | 13 پست

پسرم یک ماهشه نمیدونم چراصبح تاعصرخیلی ارومه وشیرشومیخوره میخابه ولی عصرکه میشه سینموکه میدم دهنش میخوره ولی سینموعقب میزنه وگریه میکنه ولی درهمون حال شیرشم میخوره دوشبه اینجوری شده اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفن تواین اوضاع نمیخام ببرمش دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قولنج نداره؟معمولا کولیک طرفای،عصر،و شب برای،بچه های من اذیت میکرد..از،صبح شیرمیخوره بادگلوشو.میگیری؟خودت طرفای،عصر،چه چیزایی میخوری معمولا؟تغییرش بده ببین چجورمیشه..

الهی و ربی من لی غیرک
قولنج نداره؟معمولا کولیک طرفای،عصر،و شب برای،بچه های من اذیت میکرد..از،صبح شیرمیخوره بادگلوشو.میگیری ...

چراخیلی قلنج میکنه شکمشم بادداره بادگلوشم میگیرم بهش گرمیچرمیدم بایدچکارکنم چی بدم بهش خوب بشع

چراخیلی قلنج میکنه شکمشم بادداره بادگلوشم میگیرم بهش گرمیچرمیدم بایدچکارکنم چی بدم بهش خوب بشع

فلوس..یه چیزایی مث سوسیس شکلش،..قهوه ایه رنگش،بشکن اون.پرده های،توشو.دوسه تا شوجداکن نم کن ته استکان پشت قاشق،کن..با قاشق کوچولوبریز،روی،زبونش..بادبر ه..شاید زیرپاش،شل،شد نترسی

الهی و ربی من لی غیرک

قطره کولیک از داروخونه بگیر و غروبا بهش بده بخوره 

کولیک اید 

کولیک إز و...

تو نت سرچ کن تا دستت بیاد چیا هستن 

خودت هم بعد ناهارا حتما چیزای گرم و ضدنفخ بخور تا بره تو شیرت و بچت اذیت نشه