2777
2789

سلام دوستان گلم کسی هست بتونه کمکم کنه؟؟یا بچه اس اینجوری بوده؟؟دخترم چهارسال و شش ماه داره بردم مشاوره با چنتا تست و چیزایی که گفتم این تشخیصو داد گفت دارو باید بخوره..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو چه حسابی اینو میگی...همونطور که سرما بخوره دارو لازمه واسه اینم لازمه

رو حساب اینکه دخترم رو بردم و تشخیص اشتباه دادع بودن و خودش درست شد 

من هیچوقت نظر الکی نمیدم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
رو حساب اینکه دخترم رو بردم و تشخیص اشتباه دادع بودن و خودش درست شد  من هیچوقت نظر الکی نمیدم

عزیزم شاید پزشک دختر شما تشخیصش اشتباه بوده دلیل نمیشه همه یجور باشن

روانشناسی کودک

هرچیزی که میخام یادش بدم اصلا توجه نمیکنه..حواسپرت میشه زود ..با دیگران ارتباط درستی نداره..جمله بندی کامل نداره..سریه بازی درست نمیشه زود میره سر یه چیزه دیگه ..شعرکه یادش میدم زود فراموش میکنه..

رو حساب اینکه دخترم رو بردم و تشخیص اشتباه دادع بودن و خودش درست شد  من هیچوقت نظر الکی نمیدم

مورد شما درمورد همه صدق نمیکنه و البته ممکنه دوره نهان مشکل باشه پیش یکی دیگه میبردیش

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭